13/11/2020    0 Comentaris
Sabó de glicerina

Sabó de glicerina

Hi ha dos productes que han marcat el que portem de 2020, les mascaretes i, per descomptat, el gel hidroalcohòlic.

 

Els gels hidroalcohòlics són de gran ajuda quan hem de desplaçar-nos en transport públic, per exemple. Però també és veritat que la solució alcohòlica va deteriorant i assecant la pell de les mans. Ara que comença a acostar-se l’hivern, el fred i l’alcohol poden passar-nos una factura molt alta d’artells pelats i clivelles als palmells de les mans.

 

Avui, us proposem una solució natural, artesanal i de producció nacional per cuidar la pell seca: el sabó de glicerina.

Què és la glicerina?

La glicerina natural, és un líquid dolç, incolor i insípid, que s’extreu de greixos vegetals o animals. Aquest producte es fa servir molt en cosmètica degut als seus beneficis en la cura tant de la pell com del cabell. La principal característica de la glicerina és que forma part d’un tipus d’agents hidratants, coneguts per atreure i retenir la humitat.

 

Podríem dir, per tant, que la glicerina natural és com una espècie d’imant per la humitat, i aquest és el motiu principal pel qual s’afegeix molt sovint en productes cosmètics des del s.XIX.

 

Fer servir cosmètics com ara el sabó de glicerina per la pell o el cabell garanteix un extra d’hidratació natural molt beneficiós.

Beneficis del sabó de glicerina

El sabó de glicerina fet amb base de glicerina natural aporta grans beneficis en la cura del cabell i de la pell.

 

A continuació, us n’expliquem alguns relacionats amb la sequedat de les mans degut als gels hidroalcohòlics:

 

-     Manté la hidratació de la pell: com us hem comentat, el sabó de glicerina té grans propietats humectants que milloren la hidratació de la pell i ajuden a mantenir-la sana.

 

-      Accelera els processos de reparació de la pell: Els agents químics malmeten molt la pell de les mans, clivellant-les, ferint-les i ressecant-les. El sabó de glicerina actua com un substitut del factor natural d’hidratació que ha estat eliminat.

 

 

-   Protegeix contra les irritacions externes: No només els gels hidroalcohòlics, sinó també el fred i la contaminació tenen efectes que malmeten la pell de les mans. El sabó de glicerina ajuda a combatre i protegir la teva pell dels estímuls irritants exteriors.

 

-      Ajuda a mantenir la pell jove: la gran capacitat d’hidratació i nutrició de la pell del sabó de glicerina, juntament amb les seves propietats per reparar la pell malmesa contribueixen a mantenir-ne i millorar-ne l’elasticitat. D’aquesta manera, ajuda a prevenir l’aparició d’arrugues i la flacciditat de la pell.

 

-      Són d’ús diari: Gràcies al ph neutre del sabó de glicerina, el podem fer servir cada dia sense preocupar-nos. A més, el sabó de glicerina natural s’adquireix en format pastilla, per la qual cosa, a més de biodegradable i vegà, és plastic free!

Sabó de glicerina fet a mà

Queda clar que fer servir sabó de glicerina per rentar-se les mans (o el cos, o el cabell) després de tot el dia d’exposar-ne la pell a gels hidroalcohòlics, el fred, la contaminació... pot ajudar a recuperar l’elasticitat, la suavitat i la hidratació de les nostres mans gràcies a la glicerina.

 

Però si es barreja amb olis essencials, que incrementen les seves propietats, s’aconsegueix un sabó de glicerina amb característiques encara més específiques per tractar diferents problemes a la pell. Bons exemples en serien l’essència d’eucaliptus, de mandarina o de lavanda.

 

Les germanes del Monsaterio Cisterciense de Santa Maria d’Armenteira (Pontevedra) ho saben, i per això produeixen pastilles de sabó de glicerina amb olis essencials naturals de gran qualitat, que nosaltres estem molt orgulloses de distribuir.

Regala sabó de glicerina natural

Com cada any, comença a acostar-se l’època de Nadal, i aviat haurem de començar a pensar en algun regal pels nostres éssers estimats. Sabem que aquest any les celebracions seran complicades i molt diferents del que estàvem acostumats.

 

Tot i això, aquest any tenim l’oportunitat de reflexionar sobre les nostres decisions de consum, i tenim el temps per investigar altres opcions a banda dels regals habituals. Per tot això, si aquest any vols que la teva família rebi un regal original, natural, fet a mà i amb un aroma deliciós que convida a relaxar-se i oblidar les preocupacions, regala sabó de glicerina amb olis essencials.

 

El nostre sabó de glicerina, a més de venir empaquetat en unes caixetes confeccionades amb cartró reciclat, es caracteritza per les seves formes i colors originals, que el converteixen en un regal vistós i divertit, perfecte per un Nadal diferent, higiènic i segur.

Aquest Nadal, regala suavitat, hidratació i seguretat. Regala sabó de glicerina i descobreix tots els beneficis que els olis essencials i la glicerina t’ofereixen.

 

Gaudiu de les festes Nadalenques amb seguretat i prudència, i sobretot, amb les mans més suaus i cuidades de la casa!

Compartir aquesta Notícia

Comentaris

Has d'accedir per comentar